9 Haziran 2015 Salı

Alibeyköy Kombi Servisi

Kombi bakım ve tamirinin yanı sıra, parça değişimi, kombi temizliği, radyatör bakımı gibi bir çok destek hizmeti ile sizlerle birlikteyiz.
Bizim amacız sizlere kaliteli ve uygun fiyatta hizmet sunmaktır.
Geçenlerde bir yerde enteresan bir yorum okumuştum.
Adamın biri kombi cihazından oluşan bir problem nedeniyle (adını vermek istemiyorum çok önemli bir markanın ) yetkili servisini aramış, derdini anlatmış, yetkili servisteki bayan en geç 5 gün sonra 20.00 kadar elemanların geleceklerini söylemiş ve telefonu kapatmışlar.
5 gün olmuş arıza sahibi söylenen saatten daha ileriki bir saate kadar beklemiş ve gelen olmamış işin aksi tarafı arayanda olmamış.
Diğer gün yine aynı şekilde, gelen ve arayan olmamış bu sefer arıza sahibi tekrar yetkili servisi aramış ve oradan ertesi gün için söz verilmiş  ama ertesi gün gene arayan ve gelen olmamış.
Arıza sahibi artık sinirden delirmek üzere tekrar servisi aramış ve onları şikayet edeceğini belirtmiş bu sefer yetkili servisten hemen elamanların gönderileceği söylenmiş ve telefon kapanmış.
Birkaç saat sonra arıza sahibinin evine yetkili servis elamanları gelmiş iki dakikada hemen söyle bir bakı vermişler hatta gerekli aletleri de ev sahibinden istemişler, tabi ev sahibi cidden çok sinirli bunun ardından ev sahibi birde sıcak su borularında sıkıntı olduğunu söylemiş ama servis elemanları bunun için ayrıca bir randevu almasını ve arızayı anlatmalarını söylemişler ve oldukça dolgun olan ücretlerini alıp gitmişler.
Şimdi sorarım size kim haklı hadi onu da geçtim bu kadar ünlü bir firmanın servis elemanlarının yaptığına bakar mısınız.
Marka demek her zaman iyi olduğu anlamına gelmez kısacası. Kombi bakım ve tamir ekibi olarak bizlere günün her saati  ulaşa bilir ve anında teknik destek alabilirsiniz. Aradığınız uygun fiyat, güven ve kalite ise biz buradayız sadece aramanız ve adres bırakmanız yeterli devamı bizde.
Alibeyköy kombi servisi ve tüm kombi bakımı yapan firmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder