10 Mart 2012 Cumartesi

Halilariniz İlk gunki gibi temiz

Gündelik yaşamamızda normal ev temizliğin dışında belli aralıklarla ve dönemsel temizlik yaparız. Bu temizliklerin başında ama en zorlusu halı yıkamaktır. İşte bu durumda yardımımıza halı yıkama firmaları koşuyor.
İnternette de faliyet gösteren haliyikamam.com firması halı temizliği hakkında şunları söylüyor.

Bizler sizi ve güzel ülkemizin güzel aile bireylerini sağlıklı bir şekilde yaşatmak için bu işe giriştik. Halı yıkama denildiğinde aklınıza ilk gelecek olan yer Pakev
halı yıkama olsun.

Çünkü bizler bu işi bir prensip edindik. Fazla bir çıkar elde etmeden sizlerin halılarını evinizden alıp onlara en modern teknolojiyle maytlarından ve mikroplarından arındırıp ilk günki gibi hatta abartmıyoruz ilk günkü halinden bile daha hijyenik bir şekilde sizlere tatmin ediyoruz.

Rengi solmuş halılarınız ve değerli el emeği halılarınız için endişelenmenize hiç gerek yok. Eminiz ki siz dahi kendi halılarınızı ne kadar emek verirseniz verin bizden daha iyi yıkayamazsınız. Bizler her gelen halıyı yeni baştan sanki işe yeniden başlıyormuş gibi ama yılların tecrübesiyle hiç bir müşteriyi ayırt etmeden özenle ve büyük zevk alarak yıkıyoruz. Kışın bu en sert günlerinde halılar için özel yaptırdığımız kurutma alanlarında halılarınız en uygun koşullarda kurumaktadır.

Eğer halılarınızı evde yıkamaya kalksanız eminizki bu kış günlerinde kurutacak yer bulamayacaksınız ve halılarınız daha kurumadan donacaklar. Ayrıca halı deyip geçmeyin ailenizin sağlığı halınızın hijyenine bağlıdır. Havada uçuşan maytlar siz ne kadar evinizi temiz tutarsanız hatta her yeri günlük silerseniz silin yinede uçuşur uçuşur en sonunda halınıza konarlar ve onlar çok direnişli gözle görülmeyen canlılardır. Halınızın en dibine kadar inip orada kendilerine barınma ve çoğalma yeri açarlar. Siz ne kadar halınızı süpürüp silerseniz silin onları yakalayamazsınız. Onları yanlızca bizim son teknolojiye sahip aletlerimiz bulup çıkarırlar.
http://www.haberokur.com/haber-Halilarin-Ilk-Gun-gibi-Temiz-ve-Parlak-Kalabilmesi-149506/

1 yorum: