3 Nisan 2012 Salı

Alibeykoy hali yikama

Alibeyköy profesyonel eylül halı yıkama fabrikası yeni şubesi alibeyköy de hizmete başlamıştır. Eyüp ilçesine bağlı olan alibeyköy de kurulan halı yıkama fabrikamız hijyenik koşullarda halı ile koltuk yıkama hizmeti vermektedir.

Halı yıkama alanında büyük bir yere sahip olan eylül halı yıkama fabrikamızı ziyaret edip bizimle iletişime geçebilir veya alibeyköy halı yıkama ile ilğili merak ettiiniz tüm soruları konu altından bize mesaj atarak sorabilirsiniz.

Firmamız alibeyköyün en iyi halı yıkamacısı olma onuruna sahip müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan kaliteli halı yıkama hizmeti veren kuruluştur. Eylül halı yıkama alibeyköy mahalleleri olan yeşilpınar, akşemsettin, imar blokları gibi tüm mahallelere ücretsiz v en hızlı servisi sunan firmadır.

30 Mart 2012 Cuma

alibeyköy koltuk yıkama

Evimizin en önemli eşyalarından olan ''koltuk'' insan sağılığı için de çok önemli bir yere sahiptir. Evimize gelen herkezin üzerlerinde oturduğu ellerini deydiği koltukların zaman içinde kirlenir ve böylece bazı zararlı mikroplar koltuğumuza bulaşır. Çocukların kirli olan koltuklar üzerine oturmaları oyun oynamaları sağlıklarını tehlikeye sokabilir. Yani hayatımızın içinde olan koltuklarımızı temiz ve hijyenik tutmalıyız.




koltuk yıkamaKoltuk yıkamak ev hanımları için çok zor ve ekipman isteyen bir iştir. İşte burada hemen bayanların yardımına koşan ''koltuk yıkama'' firmaları cazip uygun fiyatlar sunması evhanımlarının tercihi olmaktadır. Koltuklarınızı bir koltuk yıkamacıya çok kısa sürede yıkata bilir çıkmayan lekelerin çıkartılmasını isteyebilirsiniz. Profesyonel çalışan koltuk yıkama fabrikaları sizlere en iyi halı yıkama seçeneğinide yanında sunabilirler.

İstanbul da koltuk yıkama işi yapan yüzlerce firmaya internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Yanlız burada çok dikkat etmeniz gereken husus yıkama şirketinin gerçekten bu alanda profesyonel çalıştığına kanaat getirmelisiniz. Örneğin bulduğunuz firmayı internet üzerinde tekrar araştırın ve olumlu veya olumsuz forumları okuyunuz. Çünkü bazı kişiler eline bir koltuk yıkama robutu alıp acemice bu işi yapmaktadır.

10 Mart 2012 Cumartesi

Halilariniz İlk gunki gibi temiz

Gündelik yaşamamızda normal ev temizliğin dışında belli aralıklarla ve dönemsel temizlik yaparız. Bu temizliklerin başında ama en zorlusu halı yıkamaktır. İşte bu durumda yardımımıza halı yıkama firmaları koşuyor.
İnternette de faliyet gösteren haliyikamam.com firması halı temizliği hakkında şunları söylüyor.

Bizler sizi ve güzel ülkemizin güzel aile bireylerini sağlıklı bir şekilde yaşatmak için bu işe giriştik. Halı yıkama denildiğinde aklınıza ilk gelecek olan yer Pakev
halı yıkama olsun.

Çünkü bizler bu işi bir prensip edindik. Fazla bir çıkar elde etmeden sizlerin halılarını evinizden alıp onlara en modern teknolojiyle maytlarından ve mikroplarından arındırıp ilk günki gibi hatta abartmıyoruz ilk günkü halinden bile daha hijyenik bir şekilde sizlere tatmin ediyoruz.

Rengi solmuş halılarınız ve değerli el emeği halılarınız için endişelenmenize hiç gerek yok. Eminiz ki siz dahi kendi halılarınızı ne kadar emek verirseniz verin bizden daha iyi yıkayamazsınız. Bizler her gelen halıyı yeni baştan sanki işe yeniden başlıyormuş gibi ama yılların tecrübesiyle hiç bir müşteriyi ayırt etmeden özenle ve büyük zevk alarak yıkıyoruz. Kışın bu en sert günlerinde halılar için özel yaptırdığımız kurutma alanlarında halılarınız en uygun koşullarda kurumaktadır.

Eğer halılarınızı evde yıkamaya kalksanız eminizki bu kış günlerinde kurutacak yer bulamayacaksınız ve halılarınız daha kurumadan donacaklar. Ayrıca halı deyip geçmeyin ailenizin sağlığı halınızın hijyenine bağlıdır. Havada uçuşan maytlar siz ne kadar evinizi temiz tutarsanız hatta her yeri günlük silerseniz silin yinede uçuşur uçuşur en sonunda halınıza konarlar ve onlar çok direnişli gözle görülmeyen canlılardır. Halınızın en dibine kadar inip orada kendilerine barınma ve çoğalma yeri açarlar. Siz ne kadar halınızı süpürüp silerseniz silin onları yakalayamazsınız. Onları yanlızca bizim son teknolojiye sahip aletlerimiz bulup çıkarırlar.
http://www.haberokur.com/haber-Halilarin-Ilk-Gun-gibi-Temiz-ve-Parlak-Kalabilmesi-149506/

3 Mart 2012 Cumartesi

Shagg Halı yıkama

Shaggy halılarınızı en iyi yıkama teknikleri ile yıkamaktayız. Bu türt shaggy halı yıkama nasıl yapılır diye tarif edecek olursak tarif edecek uzun tüy görünümüne sahip kalın halılar öncelikle özel ”shaggy halı yıkama fırçası ve özel karışımlı şambuanlar ile yıkanmaktadır. Böylece halı tüylerinde hiç bir dökülme olmaz ve  Shaggy halılar Türkiyede en çok tercih gören halı türlerinden sadece birisidir, pakev halı yıkama fabrikamız, ”shaggy halı yıkama” konusunda profesyonel ekibi ile yeterli tecrübeye ekipmanlara sahiptir.

Ülkemizde son yıllarda shaggy halı sıradışı ve modern görünümü bakımından odalarımıza evlerimize sıcak, sempatik bir görüntü kattıklarından dolayı yoğun ilgi çekmektedir. Ancak shaggy halının bu güzel görünümlerinin ardında, tüy uzunluklarının normal makine halısına göre aşırı uzun olmaları sebebiyle yıkanma ve temizlenme işlemi bir o kadar zahmetli ve zordur.

1 Mart 2012 Perşembe

bosch servis

bosch süpürge

Bosch elektrikli süpürgeler ihtiyaçlarınıza uygun çevre dostu, yüksek performanslı temizlik hizmetleri sunmak için üretilmektedir olduğunu. Ne onları çevre dostu yapar toz parçacıkları emisyonları ve mühürlü organları üretmeden temizlemek için kendi verimliliktir. Bu toz ve parçacıklar temizlik alerjisi olan insanlar için onlara yararlı olmasını sağlamaktadır. Bu da sağlık nedeniyle toz ve kir etkisine yan etkileri korkmadan kullanılabileceği anlamına gelmektedir. Onlar sizin aradığınız gerekli temiz bir ortam sağlamak için daha hızlı bir hızda kir emmek için kullanılır.

Bosch elektrikli süpürge onları temiz ve sağlıklı tutmak için halı ve zemin temizliği içindir. Onlar düşük maliyetli ve onları uzun ömürlü kılan büyük bir yüksek kalitede sunmak. Onları kullanımı kolay ve bu nedenle ilk kez alıcılar için bile kullanım için bunları etkili hale yapan bir tasarıma sahiptir. Bosch elektrikli süpürge amacı müşterilerine bunu mümkün kılan özellikleri sunarak, ev ve ofisler lüks temizlik sağlamaktır. Onlar müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve verimliliği arttırmak için alerji dostu elektrikli süpürge yapmaya kararlıyız.

Bosch servis elektrikli süpürge katlı her türlü uygun olarak dizayn edilmiştir. Düşük gürültü üreten ve ömrünü kemerler üzerine sürülür vites kullanımı yoluyla zemin temizliği için kullanılan fırça rulo vardır. Bu temizlenmesi zordur oda köşeleri ve diğer alanlarda temizlenmesi için kullanılır. Bu garanti o temizlik Usulüne uygun olduğunda biriken toz. HEPA filtre var Bunların çoğu sizin suyunuzu değiştirin ve yerden herhangi bir kir veya artıkları temizlemek ne zaman size yönlendirmek için kullanılan LED ışıkları var.

Bosch elektrikli süpürgeler toz ve kir büyük miktarda taşıma yeteneğine sahiptir. Bu ticari yerlerde kullanım için ya da endüstriyel kullanım için uygun yapar. Onlar hafifliği ve bir oda ya da bina çevresinde temizlik sırasında hareket kolaylığı artırmak içindir iyi bir birlikleri var. Bunlar normal bir odada temizlik sırasında odada mobilya altında taşınır hangi kolaylığını artırmak için uzun bir tel veya kablo var. Bu temizleyici kullanırken karşılaşabileceğiniz nominal sorunlarını azaltır.

Bosch elektrikli süpürgeler size zarar temiz bölümlerini değiştirmeniz gerekiyor durumda yıpranmış veya düzgün değildir, ayrıca satın alınabilecek parçalar vardır. Bu, elektrikli süpürge orijinal kısmını benzer Bosch elektrikli süpürgeler parçaları satın sağlamak için önerilir. Bu parçaların bazıları bir toz torbası seti, HEPA filtre, sert zemin fırçası, filtre değiştirme paketi ve Bosch el Mini Turbo Fırça içerir.

Bu fiyat ve özelliklerini karşılaştırarak sonra online Bosch servis elektrikli süpürge satın alabilirsiniz. Bu maliyet etkin ve size temiz ve sağlıklı çevre tutmak gibi temizlik prosedürü verimliliğini maksimize etmek için en iyi özelliklere sahip birini satın sağlayacaktır.

Sesli Dünya

Sesli Dünya

Günümüzde Kameralı Sohbet siteleri bu kadar revanştayken hala nedendir bilinmez

bir o kadarda yazılı chat sitesine takılanlar, camfrog'a takılanlar bir hayli fazladır.
ve tabi bide facebook var.

Bunların yanı sıra sesli sohbet sitelerinin arasında yine en iyisi ve en kalitelisi tabiki herkezin bildiği gibi

Sesli Dünya'dır. Sesli Dünya sesli sohbet sitesi 300 ü aşkın odasıyla

1000 lere dayanan kullanıcı sayısıyla sesli sohbet sitelerine liderlik eden Kaliteli sesli chat ortamı sunan tek sitedir.

Eğer düşünceniz sesli sohbet sitelerinde vakit geçirmek ise sizlere tek önerimiz Kesinlikle Sesli Dunya Sohbet Sitesidir.

Sizlerde bir müddet takıldıkdan sonra sesli-dunya'nın Farkını anlayacak ve alışkanlık kazanacaksınız..

25 Şubat 2012 Cumartesi

Step Halı Yıkama

Pakev Step halı yıkama yapan firmamız step halı yıkama konusunda deneyimli personeli ile tüm istanbul ilçelerine hizmet vermektedir. Step halı yapısı ve teknik ve dokuma özliklerine göre faklı froseslerden geçmektedir. Yıkama konusunda uzmanlaşmış personelimizle,hijyenik ve sağlıklı bir fabrika ortamında, halılarınıza özel üretilmiş halı yıkama şampuanı ile yıkama işlemi gerçekleştirilmektedir. Biz Pakev Halı Yıkama olarak biz uzun yıllar sektördeki tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız. Step Halıları el dokuma halı grubuna girmektedir. Bizimle iletişiminiz halinde ücretsiz servisimiz ile step halı yıkama konusunda uzman personelimizle hizlere hizmet vermekteyiz.



Step halı yıkama işlemi diğer tüm halılardan farklıdır.Step halılar yapıları itibari ile de farklıdır.Yıkama işlemi esnasın da uygun yıkama işlemi uygulanmazsa hasar görebilir,ve bu hasar düzelmesi imkansiz olabilir.Genelde bu bozulmalar halı ipliklerinin bozulması,birbirine karışması,ipliklerin kopması veya halnın özelliğinin ortadan kalkması gibi unsurlardır.Step halıları yıkama esnasında kullanılan fırcaların sert olması da bozabilir. Step halı yıkama işlemi esnasında kullanılan halı yıkama şampuanının mutlaka bitkisel olması gerekmektedir.Bu konuda bilgi almak için pakev halı yıkama olarak bizi arayabilirsiniz.

Bize itanbulun neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz. 0216 443 10 04 numaralı telefonumuzdan arayınız.

19 Şubat 2012 Pazar

En iyi alibeykoy hali yikama

Elinizde Hereke yada step halınızmı var. Bunları heryere emanet edip yıkatamam mı diyorsunuz. Çözüm ayağınıza geldi. Firmamızın özel olarak geliştirdiği hereke ve step halı yıkama teknolojisi sayesinde gözünüz arkada kalmadan en iyi sonuçları elde edeceksiniz. İddalıyızki bu işte bizden iyisi yok!Çünkü deneyimli personelimiz şimdiye kadar bu tür halıları yıkarken hiç bir problemle karşılaşmadı. Aynı titizliği el dokuması halılarınızı yıkarkende gösteriyoruz. El dokuması halı yıkarken dikkat edilmesi gereken bu tür halıların boyaları makine ile yıkandığında bir birine karışmaktadır bu yüzden böyle halıları elde tek tek yıkıyoruz ve ıslatılan halıyı hemen temizleme ve kirlerinden arındırma işlemine geçiyoruz. Bu işlem bittikten sonrada hemen gelberi ile vakit kaybetmeden duruluyoruz. Halınızı bu kadar özenle yıkadıkdan sonra diğer aşamalardada aynı özeni göstermek artık bizim önceliğimizdir. Narin halılarınız yıkandıktan sonra sıkma makinesinden geçip iyice durulanır ve kurumaya hazır hale gelir. Kurutma işlemide diğer işletmelerin aksine dışarıda kirin pasın içinde değil kapalı hijneik kirin pasın ulaşamadığı yerlerde yapılmaktadır. Dahasıda var halınız kuruduktan sonra onu özenle rulo şeklinde kıvırıp dışınıda taşınma esnasında ona bulaşabilecek kirlerden arındırmak için şeffaf koroyucu örtülere sarıyoruz. Sizde böylelikle halınızı kullanmasanız bile bu koruyucu rulo içerisinde yıllarca temiz ve hijyenik saklayabileceksiniz. Tüm bu anlattıklarımızdan sonra eğer kafanızda hala soru işaretleri kaldıysa gelin tesisimizi kendi gözlerinizle görün. Bu işde bizden iddalısı yok!İddalıyız çünkü işimizi gerçekten bilerek ve çok kaliteli yapıyoruz. İnanmazsanız müşterilemiz size referan olabilir.

12 Şubat 2012 Pazar

Halı Leke Çıkartma

harita Halı yıkarken düşünmeden ve dikkatsizce ovalamayın, sadece karalama neden ve kalıcı hale olabilir. Ayrıca, bunu yaparken, halı daha hızlı aşınmasına neden fiber zayıflatacaktır. Halı hasar görmüşse eğer tedavi edilmezse Lekeler de sık sık halı yüzeyinde yeniden görüntülenir. Leke temizlenmelidir olabilir, ama aynı halının yüzeyi yolunda kısa bir süre sonra göreceksiniz. Bunu önlemek için, kalın bir bezle lekeyi kapak ve bez, daha sonra, her zamanki gibi leke temiz emmek için izin, gece boyunca ağır bir şey tartmak. Asla bir halı yıkama leke kuru bir demir ya da saç kurutma makinesi kullanmayın, bu sadece halı kalıcı leke mühür olacak. Buhar çoğu zaman gerektiği kadar halı üzerinde halı ya da derin temizleme temiz olduğundan emin olun. Temiz istanbul halı yıkama için, ya bir profesyonel halı yıkamacısı ile temizlenmeli ya da derin bir temizleme makinesi kullanmanız gerekecektir olması gerekir. Derinlemesine temizlik, bir yıl altı ayda bir en az ihtiyaç duyulacaktır. Özellikle inatçı küf ve küf için, olmayan bir çamaşır suyu veya limon suyu ve tuz solüsyonu renkli kumaşlar için gidebilirsiniz. Eğer sadece biraz çözüm halı dokusuna zarar vermez emin, hidrojen peroksit (beş bölümden su yüzde 3 hidrojen peroksit bir parçası) bir çözüm alanı fırça olabilir. Halı yıkama dökülmeleri için izleyin ve temiz bir halı korumak için hızlı bir şekilde onlara bakmak. Sadece dökülen su kullanarak en dökülmeleri yardımcı olacaktır. Ve, bu, iş arama genişletmek durumunda. Acil eylem almak, temiz bir halı ile bırakarak lekeleri haline dökülmeleri önlemek için yardımcı olabilir. Yeterince sık vakum ve doğru yapmak emin olmak için zaman ayırın. Zemin üzerinde çeşitli yönlere giden vakum tüm enkaz almak için izin vermek anlamına gelir. Yüksek kaliteli bir vakum en iyi seçimdir. Üretici tarafından yönlendirilmiş olarak doğru kullanmak için emin olun. Ayrıca, çanta veya konteynerler boş tutmak ve filtreleri gibi iyi temiz emin olun. Mümkün olduğunca halı üzerinde piyasada bulunan en hafif temizleme ürünleri kullanın. İnatçı lekeleri ve belirli dökülenler sadece sert olanları kullanın. Hafif halı şampuan, her zaman en iyi çözüm. Bütün ipuçlarını iyi ucu, giriş mat son derece uygun kullanımı önerilmez, insanların ayakkabılarını çıkarıp temizlemek yardımcı olacak ve devam edecektir takip halı yüzeyler kapalı topraklarda. Giriş paspaslar kullanarak mümkün olduğunca etkin hale getirilmesi için iki çok önemli konular vardır. Ilk mat, yeterince uzun uzunluğu 10 ila 12 metre uzunluğunda en iyi olmak, 6 ila 12 metre uzunluğunda arasında olmalıdır olmalıdır. Ayrıca bina dışına yerleştirilen paspaslar olması gerekir. Bu toprak büyük parçacıkları kaldıracaktır. Bilgisayarınız için daha fazla ipucu ve püf noktaları bulmak için Halı Yıkama buraya tıklayın. İkinci toplam doygunluk noktasına ulaşmadan önce, düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Mat bu noktaya ulaştığında artık toprak tutabilir ve onu koruyan katlı dökülüyor. Binanın dışında izleme alanları ve iyi bir konuma sahip giriş paspasları, ev ya da bina içine girmesini toprakların çoğunu önleyebilir yolları vardır. Koruyucu bakım ne kadar etkili olduğu önemli değil, belirli bir miktarda toprak içeri

7 Şubat 2012 Salı

KALİTELİ VE HOŞ SOHBETİN ADRESİ!.

Son zamanlarda gençlerimiz ,boş zamanlarını internette, chat sohbet sitelerinde ,arkadaşlık kurup,eğlenerek geçirmektedir.Kimileri,facebook,kimileri,twitter dediğimiz gibi bazıları da daha canlı ,daha sıcak ortamlarda çevre edinmek için chat ve sohbet odalarına girerek, canlı canlı yeni ortamlar ve arkadaşlıklar ediniyorlar. Bazı kullanıcılar ,bu chat ve sesli sohbet sitelerinin girişini daha bilemeseler de,kimi kullanıcılar da bu sohbet sitelerinden korksalarda genellikle en çok kullanılan ve giriş yapılan paylaşım siteleri arasındadır sohbet siteleri. Öncelikle bunu herkesin idrak etmesi gerekiyor ki,nasıl bir esnafın kazıkçısı,kötüsü varsa; aynen bu otamlarda da iyisi de var,kötüsü de var.Ama,bir site kötü diye,tüm sohbet siteleri de kötü değildir.Herşeyin kötüsü çıkar,ama önemli olan iyi ve güzel olanı araştırıp bulmaktadır.Akıl ve irademizi kullanarak daima iyi çevreyi,iyi ortamları seçersek, tüm kötülerden de korunmuş oluruz. Sitemiz sesli ve kameralı arkadaşlık sesli chat sitesi olduğu gibi,sitemiz kendi çizgisinde de ,, öğretici,bilgilendirici,özgün,güncel yazı ve paylaşımları ile güzel örnek olma gayretindedir.Ayrıca chat odalarımızda da yine aynı şekilde doğru,düzgün ortamlar oluşturmakta; seviyeli,saygın arkadaşlıklar edinmenizi sağlamaktayız.Kötü olan tüm fiillere karşı ve tepkiliyiz.Kaliteli sitelerimiz ve chat odalarımızla sizlere en iyisini sunmanın çabasındayız. Tüm güzel dostluklar kurmanız dileği ile; HOŞÇAKALIN!...

1 Şubat 2012 Çarşamba

Halı Yıkama için Buhar Kullanımı

Buhar halı yıkama sıcak su, sprey çıkarma aracı ya da değnek beslenen ve bir pompa vakum güç ünitesi içeren bir süreçtir. Derinliklerine basınç altında su jet nozulları sayesinde halı temizleme solüsyonu enjekte edilir. Su lif desteğini aşağı şekilde nüfuz eder. Bu eylem, herhangi bir gömülü toprak gevşetin, yağlı mevduat kaldırmak ve tekrar temiz halı almak. Pazar günü küçük el aletleri, büyük ve çok güçlü bir kamyona monte birimleri arasında değişen birçok çeşit ve buhar halı temizleyiciler yapar vardır. Ama seçtiğiniz modeli ne olursa olsun temelde aynı şekilde çalışır. Kamyona monte modeller sadece hortum ve değnek alanın temizlenmesi önünde olduğu şekilde tasarlanmıştır. Bu birimler, yüksek sıcak su imkanı sunan ve yüksek vakum kurtarma üreten güç vardır. Dizel yakıt, gaz, propan, hatta kamyon motor tarafından güç olabilir. Çoğu halı üreticileri, elyaf üreticileri, ve profesyonel temizleyiciler toprak giderme verimi elde etmek için bu süreci destekliyoruz. Sanat ekipman ve teknoloji mevcut durumu ile, daha yüksek üretim ve halı yıkama yeteneğine sahiptir. Tek dezavantajı, buharlı halı yıkama ıslatma ile ilgili ve daha uzun kuruma sorunlar var. Bu, bakımlı ekipman kullanan yetenekli bir operatör tarafından ve iyi bir genel çalışma koşulu, ancak ortadan kaldırılabilir. Şu anda, buharlı halı yıkamaile kullanılan iki yöntem vardır. 1. Bu yöntem, trafik şeritleri üzerine püskürtülür ve daha sonra liflerinin içine ajite bir trafik şeritli temizleyici içerir. Tüm alan, daha sonra lifleri enjekte değnek ile bir temizleme solüsyonu bir sıcak su sıkacağı kullanılarak temizlenir. 2. İkinci yöntem içeren ücretsiz bir sonra lifleri ajite tüm halı üzerine püskürtülen sprey öncesi, emülsifiye durulayın. 1 Buhar Halı Temizleme İşlemi; Ekipman ve malzemeleri hazırlayın. Bir pompa veya güç püskürtücü ücretsiz durulama öncesi sprey karıştırmak gerekir. Çıkarıcı solüsyon tankı, durulama maddesi karıştırın. 2. Taşımak için bir çok mobilya varsa, kendinize bir kat planı yapın. 3. Temizlendikten alan mobilya varsa, mümkün olduğunca kaldırmanız gerekir. 4. Halı iyice temizlenmelidir. Kazık ezilmiş veya keçeleşmiş ise, daha etkili vakumlama yapacak topraklarda gevşetmek için bir yığın fırça kullanın. 5. Önceden sprey sprey öncesi iyi bir miktar. 6. Kurumasına değildir emin olun, 15 dakika sonra bir bakım aracını kullanarak, lifler derinliklerine öncesi sprey ajitasyon 10 oturmak. 7. Taşınabilir bir, kamyon monte edilmiş, ya da otomatik halı temizleyici kullanarak ayıklayın. 8. Tüm alanın temizlenmesi kadar 5. ve 7. adımları tekrarlayın. 9 - Temizlenen alanın damat, tüm mobilya kullanılan tüm ekipmanların temizlenmesi, daha sonra kaldırıldı değiştirin.